Holistisk Hund

Om David:

Jeg har en grunduddannelse i kinesiologi (muskeltest og kinesisk medicin), og jeg er uddannet kraniosakralterapeut til hund hos Helle Hoffmann; jeg er uddannet akupressør og zoneterapeut til mennesker; jeg har Lone Sørensens MIKURA Dyreterapeut-kurser (fokus er zoneterapi til hunde, katte og heste) og kortere kurser i dyrekommunikation; jeg har en specifik uddannelse i Reiki-healing for dyr, og jeg er i gang med en uddannelse i Dyrekommunikation hos Joanne Hull, som er en af Englands førende på området. Desuden er jeg langsomt i gang med Lone Sørensens uddannelse til zoneterapeut med fokus på kinesisk medicin. Alle uddannelser/kurser til mennesker kan til mere end 90% overføres til dyr.

Jeg er uddannet/under uddannelse til Holistic Canine Behaviour Coach, Diploma course, Canine anatomy and physiology, Certificate course og Canine first aid, Certificate course. Uddannelsen/kurserne er anerkendt og optaget hos UK RURAL SKILLS, som er en ikke-profit-organisation, der både skaber kurser og akkrediterer kurser for professionelle inden for jordbrug, skovbrug, husdyr og kæledyr.

Læs lidt mere om organisationen:

UK Rural Skills (UKRS) is a not for profit company whose main purpose is to enrich rural communities by providing an accreditation and certification service through high quality, professionally delivered training, by our friendly, engaging members. We operate as a membership organisation for providers of UKRS to access quality assured training. Our members are experienced in delivering training to rural communities across agriculture/horticulture/forestry industries throughout the UK.

 

 

Sonja, Elmer og David nord for Rindby, Fanø.

Holistisk Hund v. David Læby Henningsen. Kontakt gennem denne hjemmeside.
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk